top of page

Quality construction Great value

“Emera Premium Residence” është një Objekt Banimi dhe shërbimesh 9 kate e ndodhur në zonën rezidenciale turistike pranë shëtitores “Lungo Mare” Vlorë . Kompania ndërtuese “Dolphin Group” e themeluar në vitin 2019, lindi si vazhdimësi e studios së projektimit / mbikqyrjes dhe kolaudimit “Echostar”.

Projektet e kompanisë zhvillohen që në fazat fillestare deri në certifikimin e pronesisë duke kaluar të gjitha etapat e projektimit dhe ndërtimit nga inxhinjerët dhe arkitektët e kompanisë.

“Emera Premium Residence” është një kompleks banimi i rrethuar nga një barrierë të gjelbërt. Objekti ka një hapësirë të dedikuar për parkimin e automjeteve, pishinë, kënd rekreativ, ambient sportiv sidhe ambiente të gjëlbëruara që shtrihen në territorin e rezidencës. Materialet e ndërtimit janë përzgjedhur me kujdes që të plotësojnë standartet më bashkëkohore europiane.

Një kujdes i veçantë që në fazën e projektimit i është kushtuar eficencës energjitike, përdorimi i sistemit kapot, si dhe vetratat termike. Materialet hidrosanitare, pllakat, materialet elektrike dhe aksesorët e tjerë, janë të gjitha prodhim EU të standarteve bashkëkohore.

bottom of page