top of page

PROJECT DESCRIPTION 

“Emera Premium Residence” vjen si një model i ri në tregun Shqipëtar për cilësinë dhe tipologjinë e ndërtimit. Pozicionohet në anën jugore të qytetit të Vlorës, pranë shëtitores “Lungo Mare”, duke ofruar një pamje të mrekullueshme të detit.  

Objekti ka një vendodhje strategjike ku ndërthuret “Marina Portuale”, shëtitorja “Lungo Mare” me kodrat e larta. Një kompleks risi në qytetin e Vlorës me apartamente të larmishme nga siperfaqja, parkim i dedikuar, ambjente rekreative, gjelbërim etj. Vendi ideal për një shtëpi banimi gjithëvjetore si dhe përdorim sezonal.

“Emera Premium Residence” do të shërbejë si një oaz qetësie për banorët e saj.

Objekti është në fazë ndërtimi me afat përfundimi deri në Janar 2024.

bottom of page